À Punt presenta la seua programació per al primer dia d'emissió

À Punt

Les notícies iniciaran les emissions d'este primer dia.

València
Comarca: 
València

La nova televisió valenciana d'À Punt començarà a rodar el pròxim dia 10 de juny, i ho farà com ho va fer Canal 9 en el seu moment, oferint el seu espai informatiu. I és que À Punt Noticies (en la seua versió Cap de Setmana) serà l'espai triat per a obrir les emissions oficials de la tele valenciana. Prèviament hi haurà un compte arrere des de les 07:30 del matí.

Després de les notícies, a les 15:15 h., s'oferirà un magazín especial del programa que acompanyaràs vesprades d'À Punt. Presentat per Carolina Ferré, el programa À Punt Directe connectarà cada vesprada en directe amb diferents punts de la Comunitat Valenciana per a estar al dia de l'actualitat i gaudir del millor entreteniment. En este primer programa també participarà Clara Castelló i al costat de Ferré estaran Juan Nieto i Joan López.

A les 20:05 arribarà el primer episodi de "Assumptes inters”, titulat “Com som els valencians”. Un espai que pretén oferir una mirada divertida, sarcàstica i descarada de la manera de ser i de fer dels valencians en les situacions més quotidianes. Presentat per Pere Aznar, en este primer programa es faran preguntes com ara: Som festers, divertits i meninfots? Són tot tòpics infundats?, i s'intentarà tindre respostes dels nostres catedràtics d'Alacant, Castelló i València, així com de cares conegudes com Màxim Huerta o Carolina Ferré, així com de la ciutadania.

Les notícies tornaran a les 21:00 h. i a les 21:35 arribarà “Punt Docs”, espai de reportatges, el qual en esta ocasió emetrà l'especial “Tot À Punt” sobre l'inici de les emissions.

A les 22:30 h. arribarà el conegut espai de l'anterior Canal 9 “Trau la llengua”. Tornarem a vore a Eugeni Alemany en este entretingut programa en el qual es mostren les diverses paraules, expressions i formes curioses de la nostra llengua. En esta ocasió es visitarà l'illa de Tabarca.

A les 23:20 h. arribará el programa “Cuineres y Cuiners”. El primer episodi és “Quique Dacosta”. I és que es tracta d'una sèrie documental sobre els millors cuiners valencians, presentada per Ricard Camarena.

El programa “Five days to dance” arribarà a les 00:10 i serà l'últim de la programació. Es tracta d'un documental en el qual la dansa obliga els jóvens a trencar els seus rols i a comunicar-se.


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca