À punt estrena logo

Presentació d'À Punt

La nova televisió valenciana començarà a emetre a principis de 2018.

València
Comarca: 
València

 

El Jardí Botànic de València ha sigut el lloc triat per a presentar a la societat la imatge corporativa de la nova ràdio i televisió valencianes, À punt, de la que el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que serà un instrument útil per a “enfortir una societat democràtica avançada”.

En l'acte han estat presents també a presència de la vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, el conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, i la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón.

À Punt posarà en marxa una web abans d'acabar l'any i iniciarà les emissions de la ràdio, segons ha explicat la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana, Empar Marco, qui ha anunciat que la televisió iniciarà les seues emissions durant el primer trimestre de 2018.

Marco ha explicat que la música que acompanyarà el logo com a sintonia és de Carles Chiner, la qual s'escoltarà en la ràdio.

Per la seua banda Enrique Soriano, president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, ha volgut destacar que el naixement de la marca ha sigut democràtic, triant la d'After Share, d'entre les 92 propostes presentades. Respecte el logo triat ha comentat que és una marca senzilla, lleugera i amb una paleta de colors sense artificis, que perdure en el temps.


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca