À Punt emet Stargate

Stargate

La mítica sèrie de ciència-ficció podrem vore-la en valencià.

València
Comarca: 
València

Este dilluns s'estrena la programació "normal" d'À Punt, després de la programació especial de l'inici d'emissions regulars de la televisió valenciana.

I després de l'espai dedicat al món infantil, la primera sèrie de ficció que podrem vore en À Punt serà una de les sèries de ciència-ficció més admirades pels seguidors d'esta classe de temàtiques. Es tracta de Stargate, una sèrie de culte basada en una teoria en què s'està treballant en l'actualitat, els coneguts "forats cuc", segons la qual l'espai es pot plegar, de manera que es podria recórrer la distància entre dos punts molt allunyats de manera immediata.

Protagonzada per Richard Dean Anderson, Amanda Tapping, Ben Browder, Christpher Judge i Don S. Davis, esta teoria està desenrotllada en esta sèrie en què un comando, el SG-1, viu moltes aventures viatjant a planetes molt allunyats on conéixer espècies alienígenes i avanços tecnològics. En este primera ocasió s'emetrà “Enemics” i “Al límit”. Serà a les 09:30 h.

Sinopsi:

"Ha passat un any des que el coronel Jack O'Neil va dirigir la seua primera expedició a través de Stargate, un antic pas que permet el viatge immediat al remot planeta d'Abydos. Un any després, O'Neil decideix formar equip amb el científic que l'acompanyà en la primera expedició. Junts buscaran les claus per a poder salvar la Terra d'una possible destrucció".


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca