Paella Today! la gastrocomèdia valenciana

Paella today!

L'humor i l'amor es combinen en esta producció d'Alfa Films.

València
Comarca: 
València

 
La producció cinematogràfica valenciana PaellaToday! va arribar als cines este passat 23 de març de la mà d'Alfa films.
 
Els productors d'esta cinta la definixen com una comèdia gamberra que descobrix l'autèntica recepta de la paella valenciana i posa sobre la taula una història de (poli) amor en què l'arròs està al punt just, i en la que s'entrellacen la llibertat per a triar la manera d'amar, les tensions regionals, la tirania de les xarxes socials i la necessitat de deixar de perdre el temps en temes intranscendents.
 
El director és el valencià César Sabater en el seu debut cinematogràfic, i formen el repartiment principal Pablo Rivero (Toni de Cuéntame cómo pasó) , Olga Alamán (L'Alqueria blanca, Amar en tiempos revueltos) i Pau Gregori. I també participen Brays Efe (protagonista de Paquita Salas), Alberto Jo Lee, Mamen García i Emilio Mencheta, Pablo Carbonell, David Amor o Carmen Alcayde i la participació especial de Lolita Flores.
 
En la banda sonora d'esta gastrocomedia podem escoltar grups mediterranis amb Chimo Bayo encenent metxa. Paella today! reivindica un estil de vida mediterrani i invita a reflexionar sobre si tal vegada ens estem prenent les coses massa en serio...
 
Paella today! arriba als cines gràcies a les Alfa films i les productores Naumaquia, Cla-cla films i PublipsServiceplan, té el suport de l'Agència Valenciana de Turisme, Turisme VLC i Culturarts-IVAC, així com de diverses marques ambaixadores valenciana com Dacsa, Garcima o SH Hotels.

Paella today! (foto de Juan)

Tráiler:

Galeria: 

Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca