L'Orquestra de València i Coque Malla al Palau de la Música

Coque Malla

Malla s'estrena en l'escenari de la Sala Iturbi.

València
Comarca: 
València

Els dies 5 i 6 de maig el Palau de la Música ens oferix dos propostes diferents però plenes de contingut.

El divendres dia 5 a les 19:30 hores serà l'Orquestra de València la que oferirà “Un concert per a emocionar i fer gaudir al públic a parts iguals”, segons han definit els solistes de la pròpia Orquestra, Luis Osca i Josep Furió. Serà un concert per a marimba, vibràfon i orquestra d'Emmanuel Sejourné, que és estrena a Espanya. Esta estrena s'unix al d'Afectuosament, de Llorenç Barber, que obrirà la nit. Tancarà el programa la Simfonia núm. 1 Sons d'hivern, de Txaikovski.

Entrades

Luis Osca y Josep Furió

Coque Malla s'estrena al Palau de la Música

Per la seua banda el dissabte dia 6 s'estrenarà en l'escenari de la Sala Iturbi el cantant Coque Malla, qui a les 21:00 hores presentarà el seu sèptim àlbum en solitari El último hombre en La Tierra. Este madrileny d'arrels valencianes debuta en el Palau amb la seua gira Santo Tour 2017, en la que interpretarà les seues cançons Lo hago por ti, La señal, o la aborronadora Me dejó marchar, aaixí com els seus grans èxits. 

Als 16 anys va liderar la banda Los Ronaldos, i va oferir grans temes rock en castellà com Quiero Más, Adiós Papá, Por Las Noches o No Puedo Vivir Sin Ti, etc. Este concert és una oportunitat de vore per primera vegada a este cantant que porta a les seues esquenes 30 anys en el món de la música.

Entrades
 


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca

HOTELS / HOTELES

Booking.com