La televisió d’À Punt iniciarà les emissions el 10 de juny

ÀPunt

Les emissions començaran oferint la graella completa.

València
Comarca: 
València

El dia ha arribat i serà el 10 de juny. Esta és la data en la qual començarà a emetre de manera regular la nova televisió valenciana d’A Punt, segons ha informat la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) este matí.

Sis setmanes després d’estar emetent en proves tècniques la televisió valenciana començarà les seues emissions oferint tota classe de continguts, como ara documentals, programes d’entreteniment, infantil, sèries, programes d’actualitat i informatius.

Fins el dia 10 À Punt llançarà una campanya promocional en la qual es presentarà tant la pròpia televisió com els seus continguts. Ha començat a usar-se el hastag #ÀPunt10J

La directora general d’À Punt, Empar Marco, i el president del Consell Rector de la CVMC, Enrique Soriano, han informat de la data i detalls de l’inici de les emissions al màxim òrgan de la CVMC. El Consell Rector ha donat el vistiplau a esta proposta d’inici de les emissions regulars.

Marco ha declarat que “Estem preparats per a emetre per televisió com ja estem fent per la ràdio, el web i  les xarxes socials. Estem resolent tots els problemes que han sorgit en els nous sistemes i iniciarem les emissions en televisió amb  una graella completa, des d’informatius fins a programes d’entreteniment, culturals i infantils. Estem il·lusionats, molt il·lusionats de presentar-nos a la societat valenciana”.

L'anterior televisió pública valenciana va ser tancada el 29 de novembre de 2013.

Recordem les freqüències d’emissió: el canal 60 a Castelló, el 25 a Alacant i els canals 57 o 39 a la província de València.


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca