La Televisió d’À Punt començarà a emetre en proves el 25 d’abril

Empar Marco (À punt mèdia)

Ho ha anunciat la directora general d’À Punt, Empar Marco, en la Comissió de Radiotelevisió Valenciana i de l'Espai Audiovisual de Les Corts Valencianes.

València
Comarca: 
València

 

Per fi ha arribat el moment de que la Comunitat Valenciana torne a tindre una televisió pública, en este cas usant el nou nom de À Punt. Una televisió que en estos moments emet una cartell de color blau en el qual anuncia que està treballant-se per a crear l’espai audiovisual de comunicació valencià, i s’emet el so de la ràdio.

Marco declarà que “La programació consistirà en proves tècniques. Amb tot el que això representa de possibilitats que l’emissió es talle o es veja de manera irregular... perquè els nostres tècnics han d’acabar de fer els ajustos necessaris”.

La directora general també explicà que “À Punt emetrà en alta definició, hem canviat la capçalera, hem canviat el sistema de multicontinuïtat... i això és el que hem de provar. I, arribats a aquest punt de la implementació, les proves s’han de fer emetent continguts”.

Marco també indicà que este temps d’emissió en proves servirà per a que el usuaris tinguen temps de posar À Punt en el comandament a distància. En este senti comentà que “Hem d’entrar a les cases dels ciutadans abans que comencen les emissions definitives, amb la graella que estem preparant per a l’estrena. Amb un fum de continguts nous, encomanats expressament per a À Punt. Els continguts en què estan treballant centenars de professionals de l’audiovisual valencià que ens va fer les seues propostes”.

Durant els dies de proves els continguts emesos serán productes rescatats, de bona factura que servixen per a equilibrar les emissions. “Des del primer dia hem dit que treballem amb el concepte de finestres i que les anem obrint a mesura que podem assumir-ho tant humanament com tècnica. Ara provem la televisió perquè prompte podrem iniciar les emissions definitives”, afirmà.

 


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca