La televisió d’A Punt comença a emetre en proves

À Punt en proves

L’horari d’emissió durant les proves tècniques serà de 08:00 a 22:30 hores.

València
Comarca: 
València

Este 25 d’abril la nova televisió valenciana À Punt ha comença a emetre en proves, les quals són necessàries per a acabar de fer els ajustos tècnics i detectar talls o irregularitats en l’emissió.

Durant esta fase de proves l’horari d’emissió estarà comprés entre les 08:00 i les 22:30 hores, en el qual s’emetran programes de bona factura de l’anterior RTVV, entre els quals hi haurà documentals, partides de pilota valenciana, música de banda, programes infantils de producció pròpia, etc.

Esta fase també servirà per a donar temps als usuaris a programar els seus comandaments a distància dels seus televisors. En este sentit els canals per on emet À Punt són el 60 a Castelló, el 25 a Alacant i els canals 57 i 39 a la província de València.

Durant este temps s’ha habilitat el correu electrònic tdt@cvmc.es per a poder comunicar qualsevol anomalia en l’emissió.

Finalment comentar que la ràdio iniciarà el 26 d’abril el seu informatiu matinal ‘Les notícies del matí’, de 07:00 a 10:00 hores, presentat per Elpídia Bellver, i hi haurà informació general, agenda cultural, tertúlia, esports, etc.

À Punt en proves (foto: À Punt)


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca