La directora María Ripoll busca més de 600 extres a València per a “Vivir dos veces”

María Ripoll (De MiamiFilmFestival - https://www.flickr.com/photos/55155430@N03/32751077944/, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=58227764)

El film es rodarà a València i contornada a l'octubre i novembre.

València
Comarca: 
València

La directora María Ripoll, coneguda per produccions com ara Ahora o nunca o No culpes al karma de lo que te pasa por gilipoyas, prepara el seu pròxim film, Vivir dos veces, una producció de ‘Convoy Film” que es rodarà la capital valenciana a l'octubre i novembre.

La productora contractarà a més de 600 persones per a treballar com a figurants i actors de xicotetes parts, les quals treballaran una diverses jornades, segons les condicions establides en el conveni estatal de figuració.

Les persones interessades, majors de 16 anys, hauran d'acudir els dies 17 i 18 entre les 10:00 i 20:00 hores al carrer Segorbe, 1, baix esquerra. El procés de selecció consistirà a omplir un formulari i fer-se un parell de fotos.

El càsting serà gestionat per l'empresa ‘A Primera Figuración’, responsable de produccions com ara Cuéntame cómo pasó, Gran Reserva, El Hombre de las Mil Caras o Que Dios nos perdone o la pròxima El Reino, de Rodrigo Sorogoyen, entre moltes produccions, en els seus més de 18 anys d'experiència.


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca