FORTA aplaudix el començament de les emissions d'À Punt

À Punt

Actualment, la FORTA està integrada per 12 ens de ràdio i televisió autonòmics.

València
Comarca: 
València

La Federación de Organismos de Radio y Televisión Autonómicos –FORTA- ha mostrat el seu suport per l'inici de les emissions d'À Punt, el canal de televisió de la Corporació Valencia de Mitjans de Comunicació–CVMC, el passat dia 10.

À Punt arriba a les pantalles uns mesos després d'haver-se incorporat a la FORTA, organisme que reunix 12 mitjans audiovisuals de 12 comunitats autonómas i més de 40 milions d'espectadors. Prèviament es van posar en funcionament tant l'emissora de ràdio com el lloc web. La Federació valora positivament els continguts de la graella de la nova televisió valenciana, la qual inclou informatius, programes d'actualitat, documentals, sèries, entreteniment i oferta infantil.

Enrique Laucirica, secretari general de FORTA, ha volgut posar en valor  “el  gran esforç” que hi ha darrere d'este començament de les emissions d'À Punt. “Hem seguit molt de prop tot el treball desenrotllat per la CVMC i volem mostrar-los tot el nostre suport en estos moments tan il·lusionants. Esperem que el seu retorn siga el més reeixit possible gràcies a la proposta que han desenrotllat, amb continguts i formats renovats que estan en línia amb els plantejaments comuns de la nostra federació, amb el focus en el compromís amb la informació veraç, útil per al dia a dia dels seus ciutadans i amb la promoció de la llengua i la cultura dels seus territoris”,.

FORTA ha posat a disposició de CVMC els seus servicis de gestió d'informatius i transmissions, d'intercanvi de programes amb la resta de ens autonòmics, així com la seua capacitat de negociació per a l'adquisició de programes i drets d'emissió, la venda de continguts de titularitat compartida i espais publicitaris, i la formalització de convenis amb les entitats de gestió col·lectiva de drets d'autor, entre altres.


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca