FGV, 30 ANYS D’IMATGES

Maqueta tuneladora (foto: Esteban Gonzalo)

Es podrà visitar fins al dia 10 de novembre.

València
Comarca: 
València

 

Fins al dia 10 d'este mes es podrà visitar en Lametro de l'estació Colom de Metrovalencia una exposició en què estan condensats amb fotografies, dissenys i il·lustracions, els 30 anys d'història de Ferrocarrils de la Generalitat València, els tres decennis en el transcurs dels quals s'han realitzat les grans transformacions modernitzadores dels ferrocarrils de via estreta de València i del Trenet de la Marina.

Parada tranvía Maqueta (foto: Esteban Gonzalo)

Història amb fotografies, audiovisuals i creacions de grans artistes gràfics, generalitzadament amb atractius dissenys, per a captar l'atenció de viatgers i d'usuaris potencials cap a servicis especials de diversa índole.

Publicidad servicios  (foto: Esteban Gonzalo)

Entre els materials exposats destaca la maqueta de la tuneladora que va perforar pel subsòl dels carrers Colón, Xàtiva, Guillem de Castro, Ángel Guimerá i l'avinguda del Cid, els dos túnels paral·lels per a la continuació de la línia 3 del metre entre les estacions Albereda i Av. del Cid, que va ser inaugurada pels Reis d'Espanya, Joan Carles I i la senyora Sofía, el 16 de setembre de 1998, i oberta al servici comercial l'endemà.

Audivisual para visitantes infantiles (foto: Esteban Gonzalo)

Folleto exposición


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca