ElTenedor.es presentà INSIDER, la seua selecció de restaurants més exclusius

ElTenedor.es presentà INSIDER al restaurant Ameyal

El restaurant Ameyal va acollir esta presentació i inaugurà la seua nova carta.

València
Comarca: 
València

La pàgina web de reserves de restaurants ElTenedor.es va presentar la seua nova secció dedicada als restaurants més top de les diverses ciutats en les quals té activitat, el projecte INSIDER, que arriba a València i Alacant i incorpora els millors restaurants de les dos ciutats.

La presentació va tindre lloc al restaurant Ameyal, incorporat a INSIDER i especialitzat en menjar mexicà, i que ha aconseguit l'excel·lència de Tripdavisor.

Isidro de ElTenedor.es presentó INSIDER

 Els representants d'ElTenedor.es van explicar que INSIDER reunix als restaurants de referència, els considerats més "top" de cada ciutat, sense que açò estiga associat sempre a uns preus més elevats, com es podria pensar en un primer moment, ja que també poden pertànyer a esta classificació locals que oferixen una cuina "trencadora", nova, i que arriben a una excel·lència encara que els preus no siguen elevats.

INSIDER es planteja a més com una secció"viva", en la que els restaurants poden entrar però també eixir d'esta classificació, en el cas que deixen de complir els requisits pels quals en el seu moment van ser triats, entre els que es troben tindre una puntuació superior a 9 i més de 50 comentaris de clients.

INSIDER també oferix als restaurants associats el sistema de "empremta bancària", dirigit als restaurants, en un intent de garantir la reserva i contrarestar la no presència del comensal que havia reservat taula, el conegut com a "no-show". Per la seua banda els usuaris podran apuntar-se a una "lista d'espera" per a optar a una taula en l'últim minut, participar en esdeveniments dels locals, etc.

L'aparició d'INSIDER ha provocat a més que la selecció d'ofertes amb els millors preus habitual d'ElTenedor.es ara s'haja batejat com "POP".

Aplicació renovada

L'aplicació per a smartphones ja ha sigut degudament actualitzada per a incorporar esta novetats. A més de tindre un anunci que ens invita a descobrir la nova secció, apareix un apartat específic que ens mostra els locals INSIDER pròxims a la nostra posició.

ElTenedor.es app

De la mateixa manera, quan fem una busca, ara apareix tres pestanyes en la part superior: TODO, INSIDER, TOP, els continguts de les quals són evidents.

Nova carta d'Ameyal

La presentació d'INSIDER va servir per a presentar també la nova carta del restaurant AMEYAL, triat entre els 31 locals d'esta nova secció, i que va ser un perfecte amfitrió d'esta cita gastronòmica, un restaurant de gastronomia mexicana que oferix uns plats que en res tenen a vore  amb els tòpics que solen associar-se a quan pensem en la cuina d'aquelles latituds. El perfecte treball d'Óscar Asiain i el seu equip van contribuir a crear un clima perfecte perquè ElTenedor.es presentara les seues novetats.

Ací teniu els plats que vam tindre el plaer de descobrir.

Bebida refrescante

Aperitivo del chef
"Aperitivo del chef"

Ensalada de crema de aguacate y pesca curada
"Ensalada de crema de aguacate y pesca curada"

Tostada de cabrito
"Tostada de cabrito"

Enmolada con Hoja Santa (pollo relleno de plátano y hoja santa)
"Enmolada con Hoja Santa (pollo relleno de plátano y hoja santa)"

Tacos de carnitas a la limón
"Tacos de carnitas a la limón"

Lomo de atún en costra de maíz
"Lomo de atún en costra de maíz"

Selección de fruta
"Selección de fruta"

Cremoso de chocolate blanco
"Cremoso de chocolate blanco"

Miniaturas de dulces mexicanos
"Miniaturas de dulces mexicanos"


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca