El programa Al ras d'À Punt Mèdia ràdio es trasllada este divendres a Alacant

Jèssica Crespo

La sala Miguel Hernández de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant acull esta edició del programa i té entrada lliure.

València
Comarca: 
València

 

A ras, el programa matinal de la ràdio pública valenciana À Punt oferirà el seu programa d'este divendres des de la ciutat d'Alacant. Un programa que té vocació viatgera i que cada divendres deixarà el seu estudi del Centre de Producció de Programes de Burjassot i recorrerà tot el territori valencià.

En este primer desplaçament el programa que presenta Jèssica Crespo emetrà des de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant, a l’Avinguda Doctor Ramon i Cajal, 4, i l'entrada serà lliure fins a completar l'aforament.

Al ras oferirà, durant tres hores, informació sobre temes de diversitat i visibilitat en l'escola, aprofitant que Alacant acull este cap de setmana les VII Jornades d'Educació sobre el dret i el deure d'educar en la diversitat, organitzades per la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals.

A més el grup Pellikana actuarà en directe, s'entrevistarà al músic Luis Ivars, nominat tres vegades als Premis Goya, igual que Adán Aliaga i Álex Lora també nominats en la present edició d'estos premis.

Al ras també tractarà el projecte de l'Observatori dels Majors i Mitjans de Comunicació de la Universitat d’Alacant “Esta ràdio no és per a vells”, parlarà de l'Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea que té seu a Alacant i finalment de gastronomia, a través d'una entrevista a Maria José Sanromán, xef del restaurant Monastrell, posseïdor d'una estrela Michelin.


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca