El Funeral. Oua umplute plena de música i bon humor el Teatre Flumen

El Funeral

Esta obra arriba al Flumen després del seu èxit a Espanya i Europa.

València
Comarca: 
València

Una proposta teatral diferent i original va inundar de bones vibracions el Teatre Flumen dijous passat de la mà de 'El Funeral. Oua umplute', una obra que ha complit 11 anys plens d'èxits en diverses ciutats tant d'Espanya com de la resta del món, després del seu recorregut per la Gran Via de Madrid i festivals de ciutats com Edimburg, Aurillac, La Habana, Kiev i diverses gires nacionals i internacionals, arribant a més de 800 representacions.

El bon humor, la música i el teatre fan que el públic passe 110 minuts de pura diversió, de la mà de Joaquín Murillo i els actors i actrius Tereza Polvvka, Kike Lera, Daid Ardid, el propi Joaquín Murillo, Fran Gazol David Sánchez, en esta obra de Producciones Che y Moche.

Sinopsi:

Un grup de músics zíngars que inviten el públic a celebrar el funeral del seu iaio Dimitri, una senzilla trama que convertirà tot en un embolic ple de situacions increïbles. Uns personatges explosius, el virtuosisme musical i la interacció amb el públic fan d'este funeral una increïble festa difícil d'oblidar.FECHAS

Del 19 al 22 d'abril

HORES
Dijous 21.00, divendres i dissabte 20.00 i diumenge 19.30

PREU 20€

El FuneralEl FuneralEl Funeral


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca