El dijous 1 de juny arriba la Shopening Night

José María Company i Carlos Galiana

Esta és la XI edició d'esta nit de compres en més de 200 establiments.

València
Comarca: 
València

El regidor delegat de Comerç, Carlos Galiana, ha presentat una nova edició de la nit de les compres, és a dir, la Shopening Night València, que enguany arriba a la XI edició. Una iniciativa que arriba a genera un impacte econòmic d'un milió de euros i en la que s'impliquen més de 200 establiments comercials, del centre de la ciutat, des de les 20:00 hores fins a la mitjanit.

La Shopening Night està acompanyada per més de 30 actuacions musicals, que creen un ambient especial que invita a participar en “esta cita entre els comerciants i la ciutadania, que durant eixa nit es poden conéixer millor, viure experiències noves i gaudir-les amb un ambient lúdic”, va explicar Galiana.

Esta iniciativa té per objectiu recolzar el xicotet empresari, està organitzada per Grecotex i el Gremi de Comerços Tèxtils de València, i té el suport de l'Ajuntament i de Caixa Popular. De fet en la presentació d'esta activitat el regidor va estar acompanyat pel director de Negoci i Màrqueting d'esta entitat bancària, José María Company, qui va indicar que com a patrocinadora la seua empresa participarà com un comerç més, i va afegir “que la iniciativa, com en anteriors edicions, reivindicarà el plaer d’anar de compres”, així com “per a animar els clients i clientes, s’han organitzat les esmentades actuacions musicals, degustacions de productes locals, accions de bloguers, instagramers i fotògrafs que dinamitzaran els carrers”. Finalment va comentar que s'espera la participació d'unes 70.000/80.000 persones, i un impacte econòmic d'un milió d'euros.

L'apunt social, segons va informar Galiana, és que a més d'afavorir al sector i que els clients puguen tindre noves experiències, es destinaran part dels seus beneficis a la Fundació Pequeño Deseo, entitat benèfica dedicada a ajudar els xiquets i xiquetes que patixen malalties cròniques.

Shopening Night


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca