El Circ Gran Fele presentà la seua nova proposta “Orient Express”

Circ Gran Fele, “Oriente Express”

Les representacions tindran lloc a Espai Rambleta del 23 de desembre al 7 de gener.

València
Comarca: 
València

 

Dilluns passat va tindre lloc la presentació de la nova producció del Circ Gran Fele, “Orient Express”, a càrrec del director d'esta companyia valenciana, Rafael Pla, qui també va presentar la nova estrela de la companyia, un tigre de bengala a grandària natural.

En Orient Express tindran lloc tres històries diferents:

-Les desventures d'un tigre i d'un orangutan capturats, segrestats i portats en l'Orient Express, de forma clandestina, cap a Londres.
-Les aventures  “d'Agatha Christie” i el seu ajudant, que entropessen amb un misteri i tracten de solucionar-ho.
-Una història d'amor de dos personatges que, si al començar el viatge són absoluts desconeguts, segons avança este, agarra l'amistat.

Durant la presentació, que va tindre lloc a la plaça de l'Ajuntament, va haver-hi actuació de música en directe i alguna actuació improvisada.

A la presentació també va acudir la regidora de Cultura, Glòria Tello i el seu equip, així com representants de plataformes animalistes com Myriam Garrido d'Info Circs i Andrea Domingo d'Animanaturalis, i van destacar que Circ Gran Fele  “és un exemple que es pot fer circ sense animals “.

Per la seua banda Rafael Pla va recordar que les representacions d'esta obra tindran lloc a Espai Rambleta del 23 de desembre al 7 de gener.

Circo Gran Fele, “Oriente Express”


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca