Del 6 al 8 d'abril arriba la Fira de Discs i Cine a Nuevo Centro

Fira de Col·leccionisme Discogràfic i Cinematogràfic

El centre comercial Nuevo Centro torna a acollir esta concentració de col·leccionisme.

València
Comarca: 
València

Els amants de buscar eixes obres discogràfiques i cinematogràfiques difícils de trobar, tenen els dies 6, 7 i 8 d'este mes una oportunitat d'or per a intentar incrementar la seua col·lecció gràcies a esta Fira de Col·leccionisme Discogràfic i Cinematogràfic, que complix quasi 20 anys en Nuevo Centro, i que es presenta com una alternativa a les grans superfícies, atés que en estos el material oferit no sol estar disponible.

En 2016 es van celebrar més de 20 d'estes fires de temàtica especialitzada, per les que van passar més de 500.000 persones.

Els responsables d'esta fira ixen en defensa del tradicional vinil, en contra del que qualifiquen  “d'atac feroç i injustificat de les multinacionals advocant i enganyant en part, al públic amb nous missatges tecnològics sempre interessats”. Afirmen que el vinil té cada vegada més acceptació pel seu públic, el del col·leccionisme, un suport en què s'han gravat una bona quantitat de cançons que van triomfar i no s'han  gravat en CD, per la qual cosa este format (el vinil) és l'única manera de continuar disfrutant d'elles. Confessen que també hi ha una component romàntica en tot açò, així com que no estan en contra de formats moderns, sinó que aposten per la convivència de tots ells.

En esta fira els aficionats trobaran obres de música Pop, Salsa, Heavy i inclús Clàssica. A més també hi ha intercanvi i venda de material entre els assistents, que poden portar els seus “tresors” per a vendre'ls o canviar-los.

En l'apartat cinematogràfic els assistents podran trobar tant produccions de cine com cartells, fotos, DVD's i camisetes, i tot això des del cine mut fins als nostres dies. Finalment les bandes sonores també tenen el seu protagonisme en esta Fira.

L'horari de visita és dijous, divendres i dissabte de 10:00 a 22:00 hores, i l'entrada és gratuïta.

Feria de Coleccionismo Discográfico y Cinematográfico


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca