Cinc estudiants de la Universitat Politècnica de València fan pràctiques en À Punt

Empar Marco i quatre estudiants en pràctiques

Estes pràctiques són conseqüència del conveni firmat entre la CVMC i les cinc universitats públiques valencianes.

València
Comarca: 
València

Des de principis de març cinc estudiants de la Universitat Politènica de València fan les seues practiques en À Punt. Es tracta de tres xiques i dos xics de les carreres que estudien Telecomunicacions, Disseny Industrial i Enginyeria Informàtica en el campus de València, així com Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge en el de Gandia.

Cada estudiant té assignat un tutor de la seua àrea de coneixement més un tutor en la universitat, i duant els sis mesos que durarà esta etapa, completaran la seua formació amb coneixements pràctics en les àrees de multimèdia, gestió de projectes i xarxa de comunicacions, i també participaran en els cursos de formació del personal d’À Punt.

A més tindran l’oportunitat, si aixó ho volen, de fer el seu projecte final de carrera en alguna de les àrees en les quals fan les pràctiques.

Empar Marco, directora general d’À Punt Mèdia, destacà que s’ha fet un procés paritari de selecció, pensant en les carreres en què hi ha una menor presència de xiques, com són ara les tecnològiques.

Esta incorporació d’estudiants és conseqüència del conveni firmat el juliol passat entre la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació i les cinc universitats públiques valencianes, per a formació i reciclatge de professionals de la CVMC i de les universitats, l’assessorament mutu, formació d’estudiants, etc.


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca