AMSTEL transforma els Vivers en un espai gastronòmic

L'quip d'Amstel

16 street food complementen l'oferta de la cervesera.

València
Comarca: 
València

Este passat divendres es va inaugurar la segona edició de l'Amstel València Market als Jardins de Vivers, una trobada gastronòmica d'entrada gratuïta i que oferirà, fins al diumenge a la vesprada, les millors ofertes gastronòmiques street food, amb matèries primeres de primera qualitat, que inclouran algunes receptes lliures de gluten. Una edició impulsada per l'Amstel Oro que posa el focus en la gastronomia i accions de proximitat.

La jornada es va iniciar a través d'un Taller de Maridatge, impartit pel President de l'Associació de Botellers d'Euskadi, Iñaki Suárez, el qual va combinar tres dels plats disponibles en este espai acompanyats, cada un d'ells, per una cervesa diferent: l'hamburguesa Premium de The Black Turtles acompanyada per l'Amstel Oro; l'embolic de pollastre Pequín i l'Amstel 100%; i finalment Suárez va apostar pel shuffle vegetal de shiitake de La Internacional, que va ser acompanyat per l'Amstel Radler.

El responsable de Relacions Institucionals d'HEINEKEN Espanya a Llevant, Alejandro Rodríguez, va afirmar que "són propostes destinades a enriquir la vida de la ciutat, la seua cultura culinària, els moments d'oci dels valencians i a dinamitzar el sector de l'hostaleria i la restauració, amb el que estem estretament comprometidos", i va agrair "la col·laboració de l'Ajuntament de València, que ens ha permés situar-nos en un dels parcs més emblemàtics de la ciutat".

Hi ha 16 food trucks que oferixen també una tapa feta en exclusiva per a l'ocasió, maridada amb alguna de les cerveses mencionades anteriorment. El públic participant decidirà qui es portarà el Premi al Millor Maridatge amb Cervesa, atorgat per Amstel Oro i dotat amb 500euros en metàl·lic. Per a això el públic haurà de provar i puntuar les tapes fins a este dissabte a la vesprada. La papereta guanyadora es triarà a l'atzar, i el seu autor es portarà el seu pes en cervesa. Els premis s'entregaran el diumenge a les 13 h.

Entre les opcions gastronòmiques que es poden trobar estan Cocs de dacsa, creïlles braves, típiques paelletes d'ous trencats, secret de porc ibèric amb ceba i salsa de mel i mostassa o cucurutxos de calamars fregits, ceviches, burrets, hot dogs, arepas, cachapas, sushi, hamburgueses gurmet, nachos, embolics mexicans o galettes.

Gràcies a esta segona edició del Amstel Valencia Market la cervesera reforça el seu compromís amb la ciutat de València, ja que, com va recordar Rodríguez, "fa poc patrocinem el Bonica Fest, que va ser tot un èxit, i la setmana que ve col·laborem també amb el Festival Gastrònoma, que va a celebrar-se a la Fira de València.

Marta Martínez-Turmo i Alejandro Rodríguez

Alejandro Rodríguez i Iñaki Suárez

Iñaki Suárez demostra cóm es tira una cervesa

Amstel Oro

Photocall

Iñaki Suárez en un dels food trucks

Una de les propostes gastronòmiques

Iñaki Suárez mostra a la premsa una de les propostes gastronòmiques

Una de les propostes gastronòmiques

Amstel València Market

Aspecte de l'Amstel València Market

Iñaki Suárez mostra una proposta gastronòmica

Food truck

Una de les propostes gastronòmiques

Mapa

Amstel València Market


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca