Amazon Music Unlimited oferix més de 50 milions de cançons en streaming

Amazon Music Unlimited

El servici també permet descarregar les cançons per a escoltar-les offline.

València
Comarca: 
València

 

Amazon ha entrat de ple en el terreny del streaming de música gràcies al seu servici Amazon Music Unlimited, que comença a competir amb rivals directes com Spotify.

Per a incentivar la subscripció a este servici, Amazon oferix 10€ de crèdit per a gastar en Amazon.es al subscriure's a Amazon Music Unlimited. Este crèdit s'aplicarà a productes venuts en la seua pàgina web des de les 00:00 del 20 de novembre i fins a les 23:59 del 23 de novembre.

Así es Amazon Music Unlimited

Amazon Music Unlimited és un servici de streaming i descàrrega de música sense anuncis, amb més de 50 milions de cançons per a escoltar a qualsevol lloc.  Com qualsevol servici semblant,  inclou playlists, emissores, àlbums, nous llançaments i clàssics de sempre.

Els usuaris poden usar este servici des de qualsevol dispositiu, de manera que poden descarregar-se l'app d'Amazon Music per a escoltar música en streaming des de smartphones o tablets, encara que també poden descarregar la música per a escoltar-la sense connexió, una opció molt interessant, al no dependre de tindre wifi a on es vullga escoltar la música.

El servici té diverses tarifes, Individual o Família. També hi ha la possibilitat d'inscripció anual per als clients Amazon Prime, la qual cosa significa un estalvi de 2 mesos. No obstant no cal ser client d'Amazon Prime per a ser-ho d'Amazon Music Unlimited.

Amazon oferix 30 dies de prova per a vore si el servici ens interessa. Després d'este període de prova es pot anul·lar la subscripció o contractar una d'estes opcions:

Clients Amazon Prime:
9,99 euros/mes ó 99 euros/ año (2 mesos d'estalvi)

Sin Amazon Prime:
9,99  euros/mes

Més informació ACÍ


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca