Un camió va provocar la interrupció del servici de tramvia ahir a la vesprada

Reparació de la catenària

La circulació va tornar a la normalitat a les 23:30 hores.

València
Comarca: 
València

Ahir dilluns un camió bolquet va causar la interrupció del servici de tramvia al patir una enganxada en la catenària de la xarxa elèctrica de Metrovalencia. L'incident va tindre lloc al seu pas per la rotonda de l'avinguda Tarongers i el carrer Lluís Peixó, a l'altura del Tanatori de Serradora a les 13:35 hores, i va provocar la interrupció de la circulació dels tramvies de les línies 4 (Mas del Rosari-Doctor Lluch) i 6 (Tossal del Rei-Marítim Serrería) en els trams entre Tarongers i Doctor Lluch, en el primer cas; i entre Tarongers i Marítim-Serradora, en el segon.

La tercera línia del tramvia, la 8 (Marítim Serradora-Marina Reial Joan Carles I) no es va vore afectada i va duplicar les seues circulacions per a facilitar els desplaçaments cap a les platges. FGV va posar autobusos a disposició dels usuaris per a poder desplaçar-se en els trams en els quals no es podien fer per tramvia.

No obstante, sobre las 19:00 horas se cortó de tensión para reparación los desperfectos (no hubo caída de cable a tierra), y esto obligó a interrumpir el servicio de las Líneas 6 y 8, y en la Línea 4 se prestaba servicio hasta el bucle de Pont de Fusta.

A las 23.15 horas concluyeron los trabajos de reparación, y la circulación volvió a la normalidad a las 23.30 horas.


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca