San Emeterio, soci d'honor de Casa Cantabria València

Fernando San Emeterio

El jugador valencianista va descobrir esta casa que representa les terres cántabres en la nostra ciutat.

València
Comarca: 
València

Este dilluns la Casa Cantàbria de València va viure un moment d'intenses emocions, al rebre el jugador de bàsquet del València Basket Fernando San Emeterio, el qual va acceptar el nomenament com a soci d'honor d'esta Casa, acordat al març, i que va ser nomenat oficiament en este acte multitudinari.

San Emeterio va nàixer a Santander, Cantàbria, l'1 de gener de 1984. És jugador de bàsquet internacional amb la selecció espanyola absoluta i en l'actualitat juga d'aler en el València Basket Encara que es va criar a Valladolid, no renúncia a les seues arrels càntabres, i ara les referma més si és possible al rebre este nomenament.

L'acte va tindre lloc en a seu de Casa Cantàbria València, en Avinguda Primer de Maig, 5 de la nostra ciutat, i allí van acudir socis de la pròpia entitat i representants de diverses cases regionals, tant reines com presidents i simpatitzants, així com el diputat José Enrique Aguar. Una gran recepció i homenatge a un dels principals jugadors de l'equip valencià.

Juan Zuriaga

El president de Casa Cantàbria, Juan Zuriaga, va llegir l'acord del Junta Directiva i els motius pels quals enguany el jugador és el soci d'honor, que no són altres que reconéixer la seua trajectòria esportiva i el fet de portar al mateix temps el nom de Cantàbria per tot el món. La reina infantil d'esta Casa va llegir a continuació unes notes biogràfiques del jugador.

Per la seua banda San Emeterio va entregar, com a obsequi, una camiseta seua com a record del seu pas per Casa Cantàbria, i encara que només porta tres anys a la nostra ciutat, va intuir que en serien alguns més i va prometre tornar a esta Casa que representa a la seua terra d'origen, i que va reconéixer que no sabia de la seua existència fins fa poc.

Fernando San Emeterio

A continuació el jugador va firmar en el Llibre d'Honor, i també en un baló d'un dels seus seguidors més jóvens allí presents.

L'acte va acabar amb un vi d'honor oferit per la Casa Cantàbria en València.

Fernando San Emeterio

Vídeo:

Galeria: 

Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca