S'amplia l'espai de vianants del carrer Sant Vicent

Zona de vianants i carril bici carrer Sant Vicent

També es reactiven els treballs del carril bici a la Porta de la Mar i Sant Vicent.

València
Comarca: 
València

La regidoria de Mobilitat Sostenible va iniciar este passat dilluns els treballs d'ampliació de l'espai per a vianants al tram del carrer de Sant Vicent entre Plaça d'Espanya i Plaça de Sant Agustí, una zona que arreplega molt trànsit de vianants. L'actuació és molt cridanera, atés que s'ha pintat el sòl de color verd, a més d'incloure bancs i testos, material aportat per la delegació de Parcs i Jardins.

Per al regidor Mobilidad Sostenible, Giuseppe Grezzi, “El nostre objectiu prioritari és afavorir la mobilitat per als vianants i esta actuació no era una excepció”, qui va indicar que que “pocs punts com este tram del Carrer de Sant Vicent exemplifiquen tan bé la subordinació a la qual s'ha sotmès durant anys al vianant en la ciutat respecte als vehicles de motor”.

Esta nova zona de vianants està protegida pel carril bici. A més, s'han creat noves places de càrrega i descàrrega per als negocis de la zona, així com aparcaments per a moto a la calçada, de manera que la zona de vianants siga únicament per a estos.

A més, s'abaixaran a calçada dos contenidors en la vorera est, mentres que els de la vorera ubicada al costat del carril bici s'han resituat prop dels carrers transversals, de manera que es facilite l'arreplega als camions, sense que invadisquen el dit carril.

Com déiem, també s'està actuant als trams del carri bici del Carrer de Sant Vicent -entre la Plaça de Sant Agustí i la Plaça d'Espanya- i Porta de la Mar -entre el Carrer del Justícia i el Carrer del General Palanca-, que estaven parats després de rescindidr el contracte a l'empresa adjudicatària del passat any. Així, d'esta forma, Respecte la Porta de la Mar, s'ha obert el tram cap a Navarro Reverter i cap l'Anell Ciclista per Colón i cap a Benimaclet pel Pont de l'Exposició.

Zona peatonal y carril bici calle Sant Vicent


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca