L'IVAJ renova la seua identitat corporativa

IVAJ

A més de logo s'ha creat un manual d'identitat corporativa.

València
Comarca: 
València

L'Institut Valencià de la Joventut ha renovat la seua aparença o identitat corporativa. Un nou logo i la denominació que establix la Llei de Polítiques Integrals de Joventut de la Comunitat Valenciana.

En el nou disseny el logo reforça la denominació IVAJ, i al seu costat apareix el text Institut Valencià de la Joventut. Segons els responsables s'han volgut unir les variades competències que té l'organisme, com a educació en valors, participació, servici públic i oci educatiu.

Al donar èmfasi a les sigles, es permet tindre coherència respecte les submarques: Xarxa Jove, Tema Jove, Fòrum Jove, SVE, Viu, Idio+ o M'importa.

S'ha creat tant el logo com un manual d'identitat corporativa que descriu com han d'usar-se tots els elements gràfics segons els diversos suports en què puguen aparéixer.

L'encàrrec d'este disseny es va adjudicar a l'empresa Nueve Estudio, en concurrència pública feta des de Presidència de la Generalitat als professionals del disseny i la publicitat el passat 15 de gener. Esta convocatòria va tindre el suport de l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), l'Associació d'Empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana (ComunitAD) i el Col·legi Oficial de Publicitaris i Relacions Públiques de la Comunitat Valenciana.


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca