L'EMT incorpora a la línia 96 un nou autobús adaptat

Autobús adaptat

La previsió és que al final d'any tota la flota siga accesible.

València
Comarca: 
València

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) ha adquirit un nou autobús adaptat destinat a la línia 96 (coneguda com porta a porta' i pensada per a les persones que tenen problemes de mobilitat), el qual se suma al comprat l'any passat, després de 10 anys sense renovar la flota d'esta línia.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, va declarar que "L'objectiu de renovar els envellits autobusos adaptats de què disposa la línia 96 és que les persones amb discapacitat tinguen garantit el seu dret al transport, de manera que València aconseguisca el compliment del que diu la Carta dels Drets dels Passatgers en Autobús de la Unió Europea".

La flota que cobrix este servici està composta per quatre autobusos, i el seu servici consistix bàsicament a portar a usuaris i usuàries de manera puntual als centres de dia i a rehabilitació, i de manera regular als seus llocs de treball i d'estudi. Durant els caps de setmana els destins solen ser d'oci.

Grezzi va anunciar la previsió que al final d'any l'EMT dispose de 37 nous autobusos i que tota la flota siga accessible i tinga rampa.

Autubús adaptado


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca