L'Ajuntament millora el nucli zoològic de Benimàmet

L'Ajuntament millora el nucli zoològic de Benimàmet

S'ha dissenyat un nou espai específic per a gats.

València
Comarca: 
València

 

La regidoria de Benestar Animal ha anunciat la millora del nucli zoològic de Benimàmet per a adequar-lo a les necessitats dels animals que acull, com és el disseny d'un nou espai per a felins.

Este espai per a gats els proporciona una zona exclusiva molt ventilada a l'aire lliure i té vistes a l'exterior. El disseny de la zona els permet cobrir les seues necessitats d'estímul visual i triar entre zones de sol i d'ombra.

En este espai hi ha actualment prop de 150 gats, i s'espera que este nou disseny els permeta desenrotllar les seues conductes i establir les jerarquies i rols habituals.

S'ha posat una doble porta d'accés per a evitar fugues quan entra o ix personal del centre, així com pediluvis per a desinfectar el calçat. A més la connexió amb una habitació coberta i aïllada acústicament disminuirà la contaminació per sons exteriors i, per tant, l'estrés als animals.

La regidora de Benestar Animal, Glòria Tello, ha declarat que “Amb totes estes novetats estem dotant als gats que acollim al nucli zoològic de Benimàmet d’unes condicions molt millors per poder expressar el seu comportament natural i minimitzar l’estrés i les alteracions clinicosanitàries, el que pot redundar en una major xifra d’adopcions amb èxit”.

S'han fet diversos treballs d'obra i de distribució elèctrica i s'han canviat les portes, millores que se sumen a les noves gàbies per als animals atesos. Tello ha destacat que la inversió d'enguany, de 51.783 euros, permet donar “un gran impuls al centre, amb la millora que això suposa del benestar animal i del personal”.

El Ayuntamiento mejora el núcleo zoológico de Benimàmet

El Ayuntamiento mejora el núcleo zoológico de Benimàmet


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca