L'Ajuntament llança una campanya contra l'abandonament animal

No abandones i canvia una vida adoptant

Esta acció vol conscienciar la ciutadania en esta època d'estiu.

València
Comarca: 
València

L'Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Benestar Animal, ha tornat a posar en funcionament la campanya de conscienciació ciutadana contra a l'abandonament d'animals a l'estiu, al mateix temps que promocionar l'adopció als centres municipals.

La campanya "No abandones i canvia una vida adoptant", està dissenyada per Cristina Martín Recasens, es va iniciar el 23 de juliol i acabarà el 28 d'agost. La campanya es pot vore en diferents suports publicitaris distribuïts per tota la ciutat.

Glòria Tello, responsable d'esta regidoria, indicà que cal recordar la importància d’este tipus de campanyes, que són fonamentals per a la Regidoria, ja que únicament si conscienciem la ciutadania aconseguirem un futur més respectuós amb els animals”.

En el que va d'any s'han adoptat 604 del Centre Municipal d'Acollida de Benimàmet, 475 gossos i 129 gats. Telló va afegir que “lles xifres d’enguany són molt bones, però no ens podem relaxar, ja que en les instal·lacions municipals hi ha molts animals esperant ser adoptats”. I en este sentit va recordar que no sols és possible adoptar gossos i gats. Així és,“recordar a totes les persones que residixen a la nostra ciutat l’existència del Centre Municipal d’Animals Exòtics i Avifauna de Natzaret, on és possible trobar animals d’altres espècies que també esperen una familia d’acollida”, indicà.

Per a les persones interessades han d'anar a carrer dels Cocoters, s/n, de Natzaret, de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores, on podran adoptar periquitos, agapornis, rèptils, rosegadors, equins, ... 

No abandones y cambia una vida adoptando


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca