FGV lamenta l'incident ocorregut a l'estació de Xàtiva

Entrada a l'estació de Xàtiva de Metrovalencia

El succés va tindre lloc per l'avaria d'un ascensor i va afectar una usuària i el seu nebot, que té problemes de mobilitat.

València
Comarca: 
València

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana FGV ha lamentat públicament l'incident ocorregut a l'estació de Xàtiva de Metrovalencia dilluns passat, provocat per l'avaria d'un ascensor i estudia les accions que es poden aplicar per a evitar situacions semblants.

En este cas una usuària i el seu nebot menor d'edat, que va en cadira de rodes per un problema de mobilitat per una lesió, no van poder accedir a l'estació de Metrovalencia de l'estació de Xàtiva al no funcionar l'ascensor que porta a l'andana, sense que el personal els ajudara a accedir a esta. El personal va seguir el protocol en estos casos (per a evitar possibles lesions) i van indicar que s'acostara a l'estació més pròxima, la qual cosa va desesperar la dona i finalment va cridar la Policia Nacional, els agents de la qual sí que van ajudar a baixar al seu nebot a l'estació.

El director gerent de FGV, Juan Andrés Sánchez Jordán, ha anunciat que ha encarregat a les diferents àrees de l'empresa que estudien esta classe d'incidents i establisquen les mesures oportunes per a oferir una alternativa satisfactòria.

A més, Jordà ha traslladat personalment la usuària les seues disculpes.


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca