El programa Al Ras visita este divendres la catedral de la Pilota Valenciana

Trinquet de Pelai

El Trinquet de Pelai acollirà l'emissió en directe d'este programa d'À Punt Mèdia.

València
Comarca: 
València

 

El programa matinal d'À Punt Mèdia, Al Ras, continua el seu itinerari dels divendres fora de l'estudi. En esta ocasió l'emissió en directe tindrà lloc des del Trinquet de Pelai, conegut popularment com la catedral de la pilota valenciana. Es tracta de la primera eixida en la pròpia ciutat de València.

De 10:00 a 13:00 hores es repassarà el passat, present i futur de l'esport nacional valencià, i intervindran alguns pilotaris més coneguts, com ara Genovés, Waldo, Rovellet, Álvaro, Ana Belén y Soro III.

El programa que conduïx Jèssica Crespo també tractarà sobre l'oferta museística del cap i casal, repassant alguns com MUVIM, l'IVAM i el de Belles Arts. L'actor Fernando Tejero, que actua en el Teatre Olympia, junt amb Adriana Ozores i el valencià Joaquín Climent, també serà entrevistat en este programa.

La música tindrà com a protagonista al cantautor Tomás de los Santos, i el curt d'animació Mostruari, que tracta dels monstres de la tradició valenciana, i en el que han participat 90 alumnes de l'Institut Lluís Vives, i que ha sigut coordinat per un professor d'este centre, també serà tractat durant el programa

Este trinquet ha inaugurat la seua oferta culinària, i el seu xef, Pablo Margós, explicarà com interpreta els plats més clàssics de la cuina valenciana, a través d'un estil jove i actual

Finalment es parlarà sobre els comerços de la zona, així com de la primera expedició de valencians que van pujar a l'Everest.
 


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca