El Palau de Congressos és el millor del món en 2018

Acte de celebració de la concessió al Palau de Congressos de València del reconeixement com a Millor Palau de Congressos del Món en 2018

Divendres passat 6 de juliol va tindre lloc la celebració d'este reconeixement.

València
Comarca: 
València

El Palau de Congressos de València està d'enhorabona. Divendres passat 6 de juliol va celebrar l'acte de celebració de la concessió al Palau de Congressos de València del reconeixement com a Millor Palau de Congressos del Món en 2018, que concedix l'Asociación Internacional de Palacios de Congresos (AIPC). El Palau competia en la final al costat de 16 palaus europeus.

L'acte va tindre lloc en l'exterior de l'edifici i va ser presidit per la regidora de Turisme i presidenta del Palau de Congressos, Sandra Gómez, qui va declarar que «En el Palau de Congressos estem d'enhorabona perquè hem rebut eixe reconeixement com el millor palau de congressos del món, la qual cosa suposa una gran espenta a l'hora de situar València com a una destinació internacional que té capacitat d'atraure congressos i esdeveniments de qualitat, un  tipus de turisme que genera més rendibilitat, més ocupació i benestar en la ciutat. Este premi ens situa en una immillorable posició en el mapa internacional, que ens va permetre diversificar i complementar tots els esdeveniments nacionals amb cada vegada un major nombre de congressos i esdeveniments internacionals».

«Vull felicitar a tota la ciutat perquè és un espai públic, perquè som de les ciutats que seguixen apostant perquè el seu palau de congressos continue sent de tots els ciutadans i ciutadanes», indicà Gómez, i va afegir que «El reconeixement com a Millor Palau de Congressos del Món en 2018 és una bona notícia no solament per l'impacte directe que òbviament té, sinó també per l'impacte indirecte. Cal pensar que cada persona que és usuària del Palau de Congressos es porta una experiència meravellosa de la nostra ciutat, es converteix en prescriptor de la nostra destinació, i sol venir després a València acompanyat de la seua família o dels seus amics».

Segons va apuntar la regidora, el visitant MICE genera unes 3’5 vegades més despesa en la ciutat que el turista tradicional, pel que «Tenir este reconeixement mundial ens impulsa des del punt de vista de ser una destinació MICE, però també ens reforça com a destinació de turisme urbà».

Este reconeixement té lloc quan se celebra el 20 aniversari del Palau, i Gómez va afirmar que «este premi ens ajudarà a posicionar-nos encara millor en el mercat internacional», en referència als 1'8 milions d'euros invertits i tres anys de treball per a posar a punt este espai.

Per la seua banda la directora del Palau de Congressos, Sylvia Andrés, indicà que «este premio nos va a ayudar a posicionarnos aún mejor en el mercado internacional», y explicó las mejoras introducidas gracias a la inversión comentada: «Des de 2016 fins ara s'ha invertit 1’8 milions d'euros, però el més vistós de cara al client ha sigut el canvi que hem fet en tot l'equipament audiovisual amb tecnologia HD i làser, o en l'equipament de so. També hem canviat totes les cuines, la qual cosa ha sigut molt important a l'hora de donar un servici de càtering en condicions, i hem millorat aspectes interns que no es veuen tant però que ajuden, com el mobiliari, els climatitzadors o la seguretat contra incendis».


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca