El Consell Rector de la CVMC ha conegut els continguts del seu web

Consell Rector de CVMC (foto: arxiu CVMC)

El portal començarà a oferir continguts el dia 18 de desembre.

València
Comarca: 
València

 

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) s'ha reunit este dijous per a assistir a la presentació del disseny del web que estarà disponible al públic des del dilluns 18 de desembre, i han mostrat la seua satisfacció pel resultat.

El Consell Rector també ha sabut del dictament del Consell Jurídic Consultiu sobre el Consell de la Ciutadania, el qual serà aprovat en la pròxima reunió.

Entre la resta de temes tractats està la proposta de contractació de programes de televisió aprovats per la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC). De la mateixa manera s'ha aprovat la contractació de la sèrie d'animació de 52 capítols Somiant amb Valentina, la qual ha sigut seleccionada per l'Alt Consell Consultiu i de la qual la CVMC és coproductora.

El Consell Rector també ha aprovat el plec per a la contractació de la comercialització de la publicitat per a À Punt ràdio, televisió i web.

Finalment els membres del Consell han assistit a la presentació de la campanya de publicitat i promoció d'À Punt que començava hui.


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca