El Cau Rugby es presentà a Nuevo Centro

CAU

Ricky Andrew és l'entrenador responsable de dur a terme el projecte.

València
Comarca: 
València

 

Al voltant de 300 persones van acudir a la plaça interior del centre comercial Nuevo Centro per a assistir a la presentació de la temporada 2017-18 del CAU Rugby Valencia. Es va presentar la nova camiseta, i van tindre un protagonisme especial els xiquets de l'escola del club.

En l'acte van estar presents el gerent de la fundació esportiva municipal José Vicente Berlanga, així com els responsables de Nuevo Centro i els responsables del club.

L'escola del CAU té uns 400 xiquets i equips en totes les categories des dels S6 als s18, així com equip femení i dos equips sèniors i un equip de veterans.

El CAU té com a objectiu créixer esta temporada, tant en l’apartat esportiu com en el social. En el primer cas s'ha apostat per Richy Andrew, internacional irlandés i exjugador d'Ulster. En el segon cas es vol consolidar un projecte que es faça gran cada dia i que s'involucre amb la societat en projectes com la col·laboració amb centres d'integració social, fent entrenaments o col·laborant amb ajuntaments i col·legis en programes d'informació sobre hàbits alimentaris d'higiene desenrotllats des de l'àmbit de la pràctica del rugbi. 

La ciutat de València té més equips de rugbi dels que podem pensar, com ara Les Abelles, Tatami, Tecnidex, CAU,... 


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca