Compromís denunciarà davant la policia les pintades “catalanofòbiques” aparegudes a la seua seu nacional el dimarts de matinada

Pintada a la seu nacional de Compromís

Les pintades porten la firma de "CDRV".

València
Comarca: 
València

La seu nacional de Compromís va aparéixer pintada de la manera que pot vore's en les fotografies. Segons el partit valencianista, uns encaputxats van fer les pintades en la matinada del dimarts usant simbologia “catalanofòbica”, en les quals pot llegir-se “catalaniste” i “catalans”, a més de la firma “CDRV”.

Compromís ha anunciat que denunciarà estos fets davant la policia. Des del partit entenen que “en Democràcia es pot discrepar i debatre obertament de qualsevol tema, però en cap cas està justificat violentar com ha passat en diverses ocasions de la present legislatura en diferents municipis com Alacant, Crevillent o Elx”

"Aquest nou atac demostra la impunitat que senten aquelles persones que no respecten les normes democràtiques. Malgrat tot, en Compromís no ens acoquinem i continuarem defensant la llibertat i els valors democràtics com la majoria social del nostre territori", indicaren.

Pintada en la sede nacional de Compromís


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca