Missatge d'error

Notice: Use of undefined constant this_VERSION - assumed 'this_VERSION' a textlinkads_update_links() (línia 447 de /homepages/6/d565966956/htdocs/Noticies/sites/all/modules/textlinkads/textlinkads.module).

Comencen a enderrocar les torres elèctriques per a poder obrir el nou parc de Malilla

Parc Malilla

El parc, acabat fa mesos, depenia de que Iberdrola retirara estes torres.

València
Comarca: 
València

 

El barri de Malilla va rebre de manera satisfactòria el començament del enderrocament de les torres elèctriques d'Iberdrola que impedien l'obertura del nou i gran parc del barri de Malilla. Estes torres estaven situades en l'interior del propi parc, el qual té més de 70.000 m² de superfície. Després d'esta actuació quedarà en peu una única torre de forma provisional, la qual subministrarà electricitat a la zona fins que entre en funcionament la nova estació subterrània del Parc Central.

Es dóna la circumstància que en els últims mesos els veïns i veïnes d'este barri entraven a este parc retirant les tanques de protecció, amb el risc que açò podia suposar. Era habitual veure cada vesprada a pares i els seus fills, i jóvens adolescents, per tot el parc, incloses les zones d'engrunsadores.

El regidor de desenrotllament Urbà, Vicent Sarrià, va declarar que “Després d'uns mesos de complicacions a compte de l'estesa elèctrica que calia substituir i que estava pendent dels informes favorables d'Iberdrola, per fi s'ha pogut arribar a una solució que permetrà recepcionar i obrir el parc de Malilla, la qual cosa fins ara no havia sigut possible per les línies aèries que hi havia i que eren imprescindibles per al subministrament elèctric de la zona”.

Sarrià va afegir que esta obra “estava completada, però fins que la Consellería d'Indústria i la pròpia Iberdrola no donaren la seua conformitat no era possible recepcionar el parc, i s'ha allargat més del que a nosaltres ens haguera agradat l'espera per a poder procedir a l'obertura al públic del jardí”.

Este nou parc Urbà de Malilla té 27.000 metres quadrats de zones verdes, 3.000 metres d'horts de fruiters, parc infantil, 9.180 metres quadrats per a la construcció d'una zona esportiva, unes quantes alqueries rehabilitades i un total de 86 horts urbans la superfície conjunta del qual és d'aproximadament 12.000 metres quadrats.

Sàrria va acabar indicant que “Ara s'ha solucionat el problema pràcticament, i quedarà una sola torre de la dotzena que hi havia en el perímetre del parc com una solució provisional fins que es puga donar subministrament des de l'estació subterrània de Parc Central, que és la que ha de proveir d'electricitat a esta zona”.

Parque Malilla


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca