Malilla obri el seu nou parc este dijous

Vicent Sarrià firma la recepció de l'obra del parc de Malilla

Més de 70.000 m² les quals inclouen zones verdes, jocs, alqueries, zones esportives i horts urbans.

València
Comarca: 
València

 

Una vegada solucionats els problemes d’Iberdrola que impossibilitaven la inauguració del nou parc del barri de Malilla, els veïns d’esta zona de la ciutat poden gaudir des de hui de més de 70.000 m² d’este nou espai d’oci, junt al Bulevar Sud, on es poden trobar zones verdes ajardinades, zona de fruiteres, zona de jocs, diverses alqueries rehabilitades, zones esportives i 86 horts urbans.

Les torres d'esta companyia elèctrica impedien que es poguera obrir al públic este parc. Una vegada retirades (com informàrem en el seu moment), el veïnat de Malilla té via lliure per al gaudir de la seua nova zona verda, dividida en 27.000 m² de zones verdes, uns 3.000 m d'horts fruiters, un parc infantil, 9.180 m² dedicada a la construcció d'una zona esportiva, diverses alqueries rehabilitades, així com uns 12.000 m² en els quals hi ha 86 horts urbans.

El regidor Vicent Sarrià ha estat present en la firma de la recepció d'esta obra per part de l'Ajuntament, i ha mostrat la seua satisfacció per esta obertura del parc, el qual millora la qualitat de vida d'un barri que "en els pròxims anys va a convertir-se en un punt de referència del desenvolupament de la ciutat”.

Sarrià també indicà que “És també una satisfacció que els veí de Malilla puguen per fi  gaudir d'un gran parc per a tot el barri de Malilla, una barri que, a més, en els pròxim anys va a ser un dels punts de desenvolupament i de referència de la ciutat”.


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca