Amaia i Alfred representaran a Espanya en Eurovisió

Amaia Romero y Alfred García, "Almaia" (foto: RTVE)

Els concursants d'Operación Triunfo interpretaran el tema “Tu canción”.

València
Comarca: 
València

 

La gala d'este passat dilluns d'Operación Triunfo (TVE) no era una més. En esta ocasió es tractava de triar la cançó que representaria a Espanya en el festival d'Eurovisió, a celebrar a Lisboa el 12 de maig

Amaia, Alfred, Aitana, AnaMíriam van defendre els seus tems individuals, a més dels duos Amaia-Alfred, Aitana-Ana i Míriam-Agoney, este últim repescat per a completar el tercer duo.

Després de la primera votació dels espectadors, els 450.000 vots rebuts van triar les cançons 'Arde' (Aitana), 'Lo malo' (duo d'Aitana i Ana) i 'Tu canción' (duo d'Amaia i Alfred) per a la votació definitiva.

Les tres cançons finalistes van tornar a ser interpretades, tres la qual cosa es van rebre un total de 421.000 vots. Finalment va resultar triada “Tu canción”, de Sylvia Santoro i Raúl Gómez, interpretada per Amaia Romero (19 anys) i Alfred García (21 anyos), dos dels concursants que més han destacat en el programa Operación Triunfo (OT) 1017.

A més, la relació amorosa dels dos, sorgida en el transcurs del propi programa, ha sigut un dels atractius per als seus fidels seguidors, els quals han batejat a la parella  com Almaia, fent un joc de paraules combinants els seus noms. De fet, podia escoltar-se, per part del públic assistent: “Almaia Eurovisión”. En segona posició quedà el tema “Arde” (36%) i en tercer lloc es quedà “Lo malo” (21%).

La setmana serà l'última gala del concurs, en la qual es triarà al guanyador o guanyadora d'esta nova edició d'OT que tant èxit està tenint. De fet, el presentador del programa va anunciar noves ciutats de la gira de concerts dels concursants d'OT, que en principi només se celebraria a Madrid i Barcelona, i que s'ha ampliat a més ciutats, entre elles València.


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca