L'Ajuntament publica una nova versió de la seua App

Pere Fuset presentà la nova AppValència

S'ha redissenyat l'app per complet perquè siga més intuïtiva i atractiva.

València
Comarca: 
València

L'aplicació per a smartphones i tabletes de l'Ajuntament, AppValència, ha sigut totalment renovada per a oferir una navegació més intuïtiva al mateix temps que atractiva. Així ho va assegurar el regidor d'Administració Electrònica, Pere Fuset, en la presentació d'esta nova versió fa uns dies.

Des de 2014 no s'havia produït una revisió d'esta magnitud, descarregable tant des del Marketplace d'Android des del de iOS com en http://www.valencia.es/appvalencia/

El que més crida l'atenció tot just obrir la nova aplicació és l'aplicació del color corporatiu, el groc, així com la possibilitat de seleccionar el nostre perfil a l'hora d'usar esta app, podent triar entre Turista i Ciutadania. En este sentit Fuset va explicar que «L’objectiu és donar-li a la ciutadania i a turistes les màximes ferramentes possibles en una única aplicació per tal que puga fer un ús quotidià de la mateixa i acostar la màxima informació institucional».

Continguts de l'AppValència

L'app incorpora també l'activitat de les xarxes socials municipals, així com les notícies de cada àrea temàtica i l'agenda cultural.

S'incorporen també diverses seccions del propi lloc web municipal, com ‘Parla amb Joan Ribó’ i s'oferix la informació de l'Ajuntament en ‘Govern Obert’, mentres que en ‘Tràmits i gestions’ es podran fer des de demanar el certificat de Padró al pagament de tributs, passant per la gestió de multes. La Seu Electrònica té accés també des d'esta app.

Una opció també molt útil és la que ens informa d'allò que està al nostre voltant (gràcies a la geolocalització) des de parades d'autobús, metre, bicicletes, taxi, aparcaments, gasolineres, contenidors, centres educatius, punts WiFi públics, falles, punts d'interés turístic, etc.

La secció 'Avisos' ens alerta de qualsevol incidència que puga interessar-nos o afectar-nos, com les de trànsit. En este sentit, encara que tinguem l'aplicació tancada, rebrem notificacions quan, per exemple, es talle un carrer, hi haja un accident o avaria que afecte el trànsit rodat, etc.

Indicà Fuset que «L’aplicació anterior comptava amb molt bona valoració pels usuaris, però confiem que estes novetats puguen millorar la seua funcionalitat amb una navegació més intuïtiva»,

Pantalla inicial de AppValència


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca