Presentats els Concerts de Vivers 2018

Presentació Concerts de Vivers 2018

Del 4 al 28 de juliol als Jardins de Vivers.

València
Comarca: 
València

 
Dins de la programació cultural i musical de la Gran Fira de València tornen els Concerts de Vivers, una oportunitat de vore i escoltar grups valencians i internacionals del 4 al 28 de juliol, on destaquen destaquen figures llegendàries de la música com Caetano Veloso, Rubén Blades, The Waterboys, Emir Kusturica, Los Secretos o Rosendo, al costat d'artistes com Niña Pastori, Iván Ferreiro, Rozalén, Cristina Rosevinge o els valencians Zoo, Arkano, Mireia Vilar i Auxili, entre d’altres.
 
Els concerts correc a càrrec de l'Ajuntament de València i l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV).
 
La presentació d'estos concerts la va fer Pere Fuset, regidor de Cultura Festiva,  el passat dia 2, i anuncià que hi haurà també food trucks, zona chill out i aparcament de bicicletes. Fuset indicà que estos concerts tenen un impacte econòmic de 5 milions d'euros, i que 12 empreses valencianes s'ha implicat i aporten un milió d'euros, en concepte de catxés i servicis del recinte.
 
El regidor explicà que “La programació dels Concerts de Vivers és un dels plats forts de la Gran Fira de València que en el mes de juliol omplirà les places i carrers de la ciutat d'art i de cultura. En estos concerts el que volem és oferir al públic, tant al turista que ens visita com als valencians i valencianes, una oferta molt variada i molt diversa a preus econòmics, molt més econòmics que els que tenen els mateixos concerts en altres ciutats com ara Madrid o Barcelona, amb artistes ben diversos i de qualitat”.
 
Fuset comentà també que hi haurà majoria d'artistes internacionals. “Els artistes internacionals enguany suposen  prop del 60 % de la programació, la qual cosa la convertix en l'edició amb més percentatge d'artistes internacionals. Una oferta complementada amb artistes nacionals i artistes valencians, que enguany són entorn del 25 % de la programació, i igualment una oferta molt destacada de bandes compostes o liderades per dones. Estem parlant del 30% quan normalment són entre el 10 i el 17% en el conjunt de festivals”, explicà, alhora que indicà que “estos factors són ingredients per a un festival molt divers i molt plural que suposarà per a la ciutat un impacte econòmic entorn dels cinc milions d'euros segons les empreses promotores”.
 
Una programació internacional
 
El programa dels Concerts de Vivers, com hem comentat adés, inclou tant artistes valencians com d'altres latituds, oferint una varietat d'estils i ritmes per a tots els gustos. A destacar la nit Poetes del rock, on actuarà el cantautor Andrés Suárez i la banda Funambulista, a més dels artistes Depedro, Pedro Pastor i Suso Sudón. 
 
També destaquem la mítica formació Los Secretos que  portarà a València la seua gira d’aniversari Una vida a tu lado dissabte 14. I el dia 17 serà la cantautora flamenca Niña Pastori, que presentarà el nou treball que acaba de publicar.
 
El Reggae també tindrà diversos representants en estos concert, destacant Ki-Many Marley, un dels fills de Bob Marley, i les bandes autòctones Auxili i Mediterranean Roots. 
 
De Gran Bretanya vindran The Waterboys, amb Mike Scott al capdavant. El concert Recuperem persones, dignitat i justícia social aplegarà a les cantants Rozalén, Christina Rosenvinge i Thaïs Morell. 
 
També actuarà l'incombustible Rosendo en el marc de la gira Mi tiempo señorías, anunciat com el seu últim tour. I eixa mateixa nit tocarà Boni, antic membre del grup Barricada. I per a acabar la programació hi haurà una festa de ball a càrrec de Icona Pop.
 

Entrades

 
Les entrades estan a la venda en la web del festival: www.concertsdevivers.com i els seue preus aniran dels 10 als 35 euros (+ 10% de despeses de gestió). 
 
 

Programació dels Concerts de Vivers 2018

 
 • Dimecres, 4 de juliol: Izal
 • Dijous, 5 de juliol: Emir Kusturica + La Fúmiga
 • Dissabte, 7 de juliol: Poetes del rock amb Andrés Suárez + Funambulista + Depedro + Pedro Pastor y Suso Sudón
 • Diumenge, 8 de juliol: The Cat Empire
 • Dimarts, 10 de juliol: Rubén Blades con Roberto Delgado Salsa Big Band
 • Dimecres, 11 de juliol: Dub Incorporation + Zoo + Sara Hebe + JazzWoman (Periferia Norte) 
 • Dijous, 12 de juliol: PerVERSOS , amb Beret + Arkano + Zetazen
 • Divendres, 13 de juliol: Iván Ferreiro
 • Dissabte, 14 de juliol: Los Secretos. “Gira aniversario. Una vida a tu lado”
 • Dimarts, 17 de juliol: Niña Pastori
 • Dimecres, 18 de juliol: Bomba Estéreo + Zoé
 • Dijous, 19 de juliol: Caetano Veloso presenta Ofertório (Caetano, Moreno, Zeca i Tom Veloso)
 • Divendres, 20 de juliol: Residente (Calle 13) + PJ Sin Suela
 • Dissabte, 21 de juliol: Rototom Launch Party: Ky-Mani Marley + Auxili + Mediterranean Roots
 • Dilluns, 23 de juliol: The Waterboys
 • Dimecres, 25 de juliol: Corazonadas – Recuperem persones, dignitat i justícia social, amb Rozalén + Christina Rosenvinge + Thaïs Morell
 • Dijous, 26 de juliol: Rosendo “Gira de despedida” + Boni (Barricada)
 • Divendres, 27 de juliol: Morat + Mireia Vilar
 • Dissabte, 28 de juliol: Icona Pop + Elyella + Boccachico + Innmir + Nation

Presentació Concerts de Vivers 2018


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca