L'ajuntament inicia una campanya de promoció del comerç de la ciutat per a Nadal

Campanya ‘Dóna-li bola al teu barri’

Una gran bola de neu recorrerà diversos barris per a incentivar el consum de proximitat.

València
Comarca: 
València

 

La regidoria de Comerç ha presentat la campanya ‘Dóna-li bola al teu barri’, per a promoure el comerç en les festes nadalenques, especialment a diversos barris de la ciutat. Una gran bola de neu recorrerà la ciutat i les persones que compren en el comerç de la zona podran fer-se una fotografia dins d'esta bola al presentar al tiquet de compra.

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, va indicar que “Entre un 30 i 40 % dels ingressos del comerç de la ciutat es produeix a Nadal. Per això, volem donar suport al xicotet comerç, als mercats municipals i als mercats extraordinaris amb esta campanya”.

Les fotografies que es facen els clients, fins al 23 de desembre, del 27 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener, es publicaran posteriorment en la pròpia pàgina web de la regidoria (http://comercvlc.es) i es podran descarregar.

Esta campanya ha començat en el barri d'Algirós i tindrà lloc en 20 emplaçaments de la ciutat per a activar les diverses zones comercials. En concret en mercats municipals i mercats de venda no sedentària. “València té una oferta comercial, cultural i turística suficient perquè la gent es quede ací este Nadal”, va afegir el regidor. 

Carlos Galiana presentó la campaña ‘Dóna-li bola al teu barri’

Mercats i horaris

Els mercats que acolliran esta campanya i els horaris són els següents:

Dia 24: Algirós, Benicalap, Benimàmet, Cabanyal, Castilla, Central, Jerusalem, Jesús, Mosén Sorell, Natzaret, Rojas Clemente, Russafa i Torrefiel, en horari de 7.30 hores a 15 h.

Dia 31: Benimàmet, Cabanyal, Central, Jesús i Mosén Sorell.

Mercat especial de Nadal: es pot trobar a la plaça del Mercat. Té casetes que ha pagat l'Ajuntament, i està operatiu des del dia 1 de desembre fins al 6 de gener, de 9 a 22 hores. El dia 24 estarà obert de 9 a 2 de la matinada, mentres que el 5 de gener estarà obert de 9 a 5 de la matinada.

Per la seua banda el mercat de Reis d'El Cabanyal estarà obert el 3 i 4 de gener de 9 a 14 h. i el 5 de gener de 9 a 5 de la matinada. A més els mercats extraordinaris de Nadal estaran el 3, 17, 24 i 31 de desembre a l'avinguda de Cid, El Grau i Benimàmet.

Finalment Galiana també va aprofitar esta presentació per a recordar diverses atraccions a càrrec d'associacions de comerciants, com la pista de gel en la plaça de l'Ajuntament i la fira d'artesania Arteval a la plaça de la Reina. També va recordar que la regidoria de Comerç participa en Expojove, que enguany està dedicat a l'alimentació.

“Un Nadal molt atractiu perquè la gent gaudisca de València i compre a la ciutat”, va concloure Galiana.


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca