La Mostra de Vins d’Estiu del 12 al 15 de juliol

Félix Cuartero i Pere Fuset

Per segon any consecutiu recupera el seu sentit com a aparador de productes valencians.

València
Comarca: 
València

Este passat dimarts va tindre lloc la presentació de la Mostra de Vins d'Estiu, dins de la programació de la Gran Fira de València, i com a promoció dels productes valencians. Esta Mostra tindrà lloc en la plaça de l'Ajuntament del 12 al 15 de juliol.

Es tracta d'una iniciativa de PROAVA, entitat sense ànim de lucre dedicada a fomentar el consum de productes de qualitat de la Comunitat Valenciana, i que a més és el celler més antic de la ciutat. I va ser precisament la seua seu el lloc triat per a la presentació, la qual va anar a càrrec del regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, qui va estar acompanyat del director de PROAVA, Félix Cuartero.

Fuset indicà que la Gran Fira «també treballa per recuperar el passat, el seu origen com a punt d'exposició dels productes valencians», i va afegir que «De fet, l'Ajuntament començà a celebrar esta festa centenària per animar la capital i atraure els forasters, i per exposar tots els productes locals». Una Fira que en la configuració actual es convertix en «una festa que es consolida com un festival urbà i divers amb 275 activitats en més de 50 ubicacions».

Una d'estes activitats, com hem dit adés, és esta Mostra de Vins d'Estiu, que acollirà 14 expositors que oferiran degustacions dels seus productes. Per a animar l'exposició hi haurà actuacions musicals, dos concerts de Swing Box Projet, els dies 13 i 15 a les 21:30 hores.

Per la seua banda Cuartero va animar a la ciutadania a participar en les activitats complementàries que tindran lloc a la Mostra i les de la Gran Fira. També va informar que el dia 21 de juliol, quan se celebrarà la Gran Nit, el celler estarà obert de 20:00 a 00:00 per a mostrar els seus productes. En este sentit, va indicar Fuset que «Així, el celler més antic de València s'afegeix al conjunt d'escenaris on la gent podrà recórrer per gaudir de diverses activitats».

Horari Mostra de Vins d’Estiu:

De 19:30 a 00:00 els dies 12, 13 i 14, i de 19:30 a 23:00 el dia 15.

Plaça de l'Ajuntament, del 12 al 15 de juliol.

Mostra de vins d'estiu 2018


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca