Este dimarts comencen a muntar la infraestructura de la Batalla de Flors

Batalla de Flors (foto d'arxiu)

Hi haurà talls progressius al trànsit des d'este dimarts.

València
Comarca: 
València

Com cada any arriba el moment de la Batalla de Flors, que plena l'Albereda de color i d'olor, el d'esta batalla pacífica i festiva.

La Batalla tindrà lloc diumenge que ve, i este dimarts s'inicien els treballs per a preparar la infraestructura necessària. Açò vol dir que el trànsit rodat es vorà afectat de manera progressiva fins a eixe moment.

La batalla festiva tindrà lloc entre el pont del Real i un punt que se situarà a 100 metres del pont de l'Exposició.

Este dimarts es restringirà l'estacionament en la part dreta de l'Albereda cap a Vivers, així com en la part central del passeig. El dimecres 26 ocorrerà el mateix en l'altre costat del mateix tram, cap a la plaça de Saragossa.

El dijous 27 els treballs tindran lloc entre el pont de l'Exposició fins al carrer Muñoz Seca, de manera que no es podrà aparcar en eixa zona ni en la part central. El divendres 28 es tancarà el passeig de l'Albereda al trànsit rodat des del Pla del Real fins al carrer Muñoz Seca des de les 08:00 h. mentres que els ponts quedaran lliures per a la circulació.

El dissabte 29 el tall arribarà fins al pont d'Aragó, mentres que el diumenge 30 també es tancarà al trànsit el pont de les Flors des de les 16:00 h. i el de l'Exposició des de les 18:00 hores.


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca