Els àngels de la Catedral protagonistes del tapís del Corpus

Disseny del tapís del Corpus

L'Ajuntament començarà a situar este tapís floral el divendres 1 de juny.

València
Comarca: 
València

La façana de la Basílica de la Mare de Déu començarà rebre el tapís floral de l'Ajuntament este divendres, motivat per la festivitat del Corpus a celebrar el dia 3, un tapís que presidirà els actes que tindran lloc en la plaça.

Enguany el tapís serà conformat per 30 persones i tindrà 190 quilos de flors, entre les que hi haurà sanguinàries, lavanda, ciprer, cua de cavall, hibisco i pètals de gira-sol.

Els àngels músics de la Catedral seran el motiu principal d'este tapís, una obra dels pintors italians Francisco Pagano i Paolo de San  Lecoadio, i que poden observar-se a l'interior de la catedral valenciana, en concret en la cúpula de la capella major. A més d'este motiu també podrà observar-se el Sant Calze en la part central, a base de flor natural fresca.

Renovació dels cirialots

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha destacat que «dins del procés continu de posada a punt i actualització dels elements de la processó del Corpus, enguany l'Ajuntament ha adquirit sis perruques per renovar les que porten els cirialots, que estaven molt deteriorades, gràcies al crin de cavall proporcionat per l'Associació d'Amics del Corpus».


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca