Un mural d'art urbà a la Ciutat de l’Artista Faller

Glòria Tello, Pere Fuset, responsables de l'associació de Fanzara, artistas de Pichiavo i membres del Gremi d'Artistes Fallers

Esta activitat està finançada per la regidoria de Cultura.

València
Comarca: 
València

 

Este passat dimecres es va presentar una iniciativa artística que pretén ajudar a l'impuls d'esta zona de la ciutat i convertir-la en un espai creatiu.

Els artistes valencians PichiAvo seran els autors d'este mural de 600 metres quadrats, el qual estarà ubicat en un solar del carrer Carlos Cortina, junt a la Ronda Nord.

Esta actuació té el finançament de 43.500 euros de la Regidoria de Cultura, la responsable, del qual Glòria Tello, i el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, van presentar esta iniciativa, emmarcada en l'acord per revitalitzar la Ciutat de l'Artista Faller, posar-la en valor i dignificar-la com un focus de creació artística.

Tello va indicar que la creació de PichiAvo és “de molta qualitat i de caràcter internacional” i “Per a fer-lo realitat la regidoria va començar contactant amb l’associació que s’encarrega d’ organitzar un festival d’art urbà al municipi castellonenc de Fanzara que és mundialment conegut per este tema”. En uns 15 dies la ciutadania podrà observar este  mural.

Després de la presentació tant Glòria Tello com Pere Fuset, responsables de l'esmentada associació, els artistes de Pichiavo i membres del Gremi d'Artistes Fallers es van acostar al mur, i van expressar l'esperança “que siga un nou focus d'atracció turística i d'interés per la ciutadania en general”.

Mural de PichiAvoMural de PichiAvo


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca