Restriccions al trànsit per Falles

Restriccions al trànsit per Falles

L'Ajuntament restringix la circulació en la zona interior de la ciutat, des de Plaça Espanya.

València
Comarca: 
València

 

Com cada any quan arriben els dies de Falles, l'Ajuntament de la ciutat posa en funcionament el protocol de restricció al trànsit, per a facilitar el pas de vianants per les zones de major afluència de visitants.

En este sentit des del 16 de març i fins al dia 20 a les 04:00 hores, queda restringida la circulació en la zona interior formada per la marginal dreta del jardí del Túria –des del pont de les Glòries Valencianes fins a la plaça d’Amèrica- i les Grans Vies, incloent-hi plaça d’Espanya i els passos inferiors de Petxina..

Evidentment esta restricció no afecta ni als autobusos urbans ni a taxis, servici públic, emergències, residents i vehicles oficials autoritzats. També podrà restringir-se, si les circumstàncies ho aconsellen, la zona interior des de les avingudes de Pérez Galdós, GiorgetaiPeris i Valero, així com el pas inferior de Pius XII.

Com a alternativa a estes restriccions el Centre de Gestió de Trànsit recomana les zones d'estacionament que mostrem a continuació, les quals es troben relativament prop dels principals accessos al centre de la ciutat, de les parades de l'EMT i de Metrovalencia.

Sense ORA en els dies de Falles

A més d'estes zones alternatives, es recorda que s'ha suprimit l'estacionament regulat (ORA) des de les 09:00 hores del dia 12 fins a les 09:00 hores del dia 20, i es recomanen també les 22 parades de Metrovalenciana on hi ha places d'estacionament gratuïtes.

Estacions de metro tancades durant la mascletà

Finalment Trànsit informa que el pas infrerior de Germanies queda tancat als vianants, per seguretat, des de les 19:00 a les 02:00 h. des del 15 al 19 de març. De la mateixa manera es tanquen les parades de metro de Xàtiva i Colón des de les 12:30 fins a les 14:30 h del 16 al 19 de març, recomanant, en este cas, les parades més pròximes d'Albereda, Plaça d'Espanya, Bailén i Àngel Gimerà.

Zones d'aparcament

 

Restricciones al tráfico por FallasRestricciones al tráfico por FallasRestricciones al tráfico por FallasRestricciones al tráfico por Fallas


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca