Miguel H i Mario Gual plantaran a Avinguda Malva-rosa

Presentació de monuments de Falla Av. Malva-rosa 2018

Les portades dels llibrets seran obra també de Miguel H.

València
Comarca: 
València

 

La comissió de la Falla Av. Malva-rosa – Antonio Ponz – Cavite va presentar els que seran els seus monuments per a les festes de 2018.

L'acte, que va tindre lloc el passat 18 de desembre a l'Hotel Silken Puerta València, va tindre la presència de les Falleres Majors 2018 de la pròpia falla, Vera Del Valle Ballester, Fallera Major Infantil i Estefania Cespedes Coronado, Fallera Major, així com el president infantil, Pablo Rua Albuixech i el president de la comissió, José Candela Corell, a més del president de Junta Central Fallera, Pere Fuset.

Portada llibret grande  Portada llibret infantil

Va iniciar l'acte la presetación dels llibrets d'esta falla, els quals seran obra de Miguel H, qui també serà responsable del monument infantil, el qual tornarà a estar vestit per Reyes P. En este cas el lema de la falla és "Tempus fugit", un dels ninots del qual va ser mostrat també per l'artista.

Ninot falla infantil

A continuació es va presentar el projecte del monument gran, la responsabilitat del qual recaurà en l'artista Mario Gual, qui va mostrar l'esbós de la seua proposta que porta per lema “Navegant per un somni”.

Boceto falla grande  Boceto falla infantil

Foto de grupo


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca