L’Encontrà cap al quaranté aniversari

Comissions participants (foto: Esteban Gonzalo)

Una reunió fallera de Germanor.

València
Comarca: 
València

 

A Almàssera, municipi de l'Horta Nord, es va celebrar el diumenge dia 4 d'este mes la 39a edició de l'Encontrà. Van participar comissions falleres arribades des d'Albalat dels Sorells, Albuixech, Foios, Museros, Pobla de Farnals, Rocafort i Tavernes Blanques, que van desfilar als acords de les seues bandes de música o de tabal i dolçaina, després de ser arreplegades a l'estació del trenet o en altres accessos urbans per fallers del municipi amfitrió. 

Després de la cercavila conjunta va tindre lloc l'acte d'exaltació a la Plaça Major. Sonia Giménez Díaz, Presidenta de la Falla Almàssera, al costat de Celeste Escribano Redondo i Irene Díaz Biot, Falleres Major i Infantil respectivament, van rebre solemnement als màxims representants de les comissions assistents per a complimentar-los com a ambaixadors dels seus municipis en la nostra gran Festa Immaterial de la Humanitat. 

Ramón Puchades, Alcalde d'Almàssera, va agafar el testimoni de la representació d'enguany, i va acabar l'acte interpretant l'Himne Regional.

Reunió de Germanor culminada gastronòmicament per reconfortants calderes d'arròs amb fesols i naps.

I a esperar els actes que prepararà l'Agrupació de Falles de l’Horta Nord, la qual també presidix Sonia Giménez, per a commemorar l'any que ve el quaranté aniversari del festeig, una meta molt important per a qualsevol empresa o entitat

Comissions participants (foto: Esteban Gonzalo)Comissions participants (foto: Esteban Gonzalo)


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca