L'artista valencià Jotaká és l'autor del cartell de felicitació de la Nadal

Juan Carlos Viñas Ballesteros (Jotaká)

Recrea elements culturals, festius i d'oci que centren els festejos nadalencs.

València
Comarca: 
València

 

L'Ajuntament de València felicitarà estes festes de Nadal a través del cartell que ha elaborat l'artista Jotaká. L'obra té el lema 'Bones Festes 2018' i recrea els elements culturals, festius i d'oci que centren els festejos nadalencs.

El regidor de Relacions amb els Mitjans de Comunicació, Carlos Galiana, va indicar que "un any més hem posat este cartell d'enorme difusió i percepció en mans de professionals valencians del disseny", i va expressar el deso de que els artistes valencians siguen reconeguts i tinguen el suport de les institucions valencianes.

Juan Carlos Viñas Ballesteros (Jotaká) és llicenciat en Belles Arts i especialitzat en il·lustració per la Universitat Politècnica de València. En les seues obres usa colors vius recrea sensacions de "bon rotllo i frescor" a través de les seues aquarel·les. També utilitza tècniques diverses (tinta, retolador, llapis, acrílics...) i té una línia de treball d'il·lustracions fetes en "papercraft" (tècnica que es basa a tallar i combinar diferents tipus de paper, donant-los formes i volums manualment.

És freelance des de 2013 i el seu treball s'ha encaminat a diversos projectes de publicitat, revistes, cartelleria, apps per a mòbils, murals, creació de personatges i RRSS, tant en treballs propis com per a diverses marques com Netflix (Stranger Things), Hyundai, Starbucks, Estrella Damm, Movistar, Schweppes, Maxibon i Coolway entre altres. També ha participat en exposicions col·lectives a València (“La ciudad ilustrada” i “València se ilustra”, La Rambleta, “Escena ilustrada”, MUVIM), Madrid i Barcelona, així com altres exposicions a Polònia, Santiago de Xile i Mèxic DF. Actualment està escrivint i il·lustrant el seu primer llibre, que eixirà en 2018.

Cartel de Navidad del Ayuntamiento


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca