L’Alba de les Falles tornarà a donar inici a la Plantà

Presentació de L'Alba de les Falles

Per tercer any consecutiu se celebrarà esta tradició recuperada a proposta de la comissió de Na Jordana.

València
Comarca: 
València

 

La Nit de la Plantà tornarà a convertir la ciutat en un gran castell de focs artificials, quan la Fallera Major de València, Rocío Gil, done el senyal d'inici des de la plaça de l'Ajuntament i comence la proposta pirotècnica de  Ricardo Caballer.

Esta tercera edició consecutiva de L’Alba de les Falles ha sigut presentada hui pel regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, acompanyat per Ricardo Caballer i Pere Borrego, president de la falla Na Jordana, que és la que va proposar la recuperació d'esta tradició, així com Samuel Albiñana, en representació de l'empresa patrocinadora, Pyroshopping.

Fuset va animar a totes les comissions a participar d'esta iniciativa, la qual donarà començament a les 00:00 del dia 15 de març, la Nit de la Plantà. Fuset va afirmar que “És una gran oportunitat de fer una cosa de manera conjunta entre totes les comissions de Junta Central Fallera, i participar al mateix temps en un espectacle de Ricardo Caballer”.

D'esta manera es produirà una disparada simultània de més de 300 comissions falleres per tota la ciutat, visible per la ciutadania des de tots els barris, mentres que a la plaça de l'Ajuntament la disparada tindrà una major duració, exactament 11 minuts i, segons va indicar Caballer, serà “un espectacle diferent, amb calibres més xicotets, molt recolzat en el ritme, el so i el color, com ens agrada a la gent d'ací”. I va afegirque “Volem mostrar que amb calibres xicotets també poden fer-se coses interessants”, definint el que té preparat com “un espectacle tridimensional”.

Les comissions interessades podran arreplegar el material pirotècnic (caixes de carcasses) del 5 al 9 de març als diversos punts de distribució de Pyroshopping.
 


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca