La Ferroviària. Bateig de la Falla Infantil i lectura del Llibret

Bateig Falla Infantil de la Ferroviària
València
Comarca: 
València

 

El passat 21 de gener, Elena Cambronero Martín i Álvaro Luque Vargas, Fallera Major i President de la comissió infantil de La Ferroviària, van batejar a Bolbaite el seu falla que està realitzant l'artista Victor Navarro amb el lema “El tren de les oportunitats”.

Viatge amb parada en un conegut celler d'Enguera, on la visita a vinyes i instal·lacions va concloure amb tast de vins per als majors que acompanyaven els xiquets.

I el dia 16 d'este mes va haver-hi jornada festiva especial al Casal, carrer Pelai 38, per a disfrutar granment fallers i invitats amb les explicacions de "tot lo que conta la falla" per part de Carles Bori i Sito Sanchis, poetes de les falles infantil i gran, respectivament. Acte en el qual van estar acompanyats pel President de la Comissió, Leovigildo Patón Selles, la Fallera Major, Gema Ordaz Piñero,i la fallera major i el president dels infantils mencionats anteriorment.

Els dos monuments tractaran sobre les actuacions especials de la Creu Roja per a facilitar la busca de treball a persones que tenen dificultats, com són els que passen dels 45 anys o per exclusió social. “En realidad no tiene gracia.org” es el lema de la falla gran.

Va ser el començament de la carrera contra rellotge d'actes propis i assistència a activitats oficials fins a empalmar amb la setmana fallera.

Lectura Llibre de la Ferroviaria


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca