La Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor van estar en l'exaltació de les falleres de la ferroviària

Presentació Falla Ferroviària (foto: Producciones Vivó)

Gema Ordaz i Elena Cambronero representaran a esta tradicional comissió del centre de la ciutat.

València
Comarca: 
València

 

El dia 9 va ser un dia de sorpreses per a la comissió Ferroviària, familiars i simpatitzants, ja que l'atractiu programa preparat per a l'exaltació de les seues Falleres Major, Gema Ordaz Piñero, i Infantil, Elena Cambronero Martín, va ser incrementat amb un castell de focs artificials, i una gran sorpresa, la visita de la Fallera Major de València, Rocío Gil Uncio i la seua Cort d'Honor, que es van desplaçar a posta al Saló Mediterrani, on es va celebrar l'acte faller, fent un buit en la seua repleta agenda.

Espectacular inici amb l'actuació del grup artístic de la comissió Santiago Rosiñol-Comte de Lumiares, segon premi del concurs de playbacks de la Junta Central Fallera, interpretant passatges d'One Life Movie (Una vida de pel·lícula), i focs d'artifici en el pati exterior del saló mencionat.

Silvia Martín Giménez va ser a més de la mantenidora de la Fallera Major Infantil 2018, la que junt amb Irene Cambronero Martín van escenificar Un Món Feliç.

Amparo Gimeno Casanova i Amparo Cabrera Sanfélix van glossar a Gema Ordaz, Fallera Major 2018, per a després la primera dedicar-li una sentida composició musical amb el seu saxòfon i la segona una emotiva poesia.

Després dels intercanvis de regals amb nombroses falles amigues, va concloure l'acte amb la interpretació de l'Himne Regional. Després la rúbrica amb sopar i ball.

Una memorable exaltació de la comissió presidida per Leovigildo Patón Selles, i de la que és president infantil el xiquet Álvaro Luque Vargas


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca